Annonce:

12-cylindret Bentley beslaglagt – bilist risikerer gigantisk erstatningskrav

Førerens ivrige protester prellede af på politiet, der forlangte både kørekort og bilnøgler udleveret på stedet. 

Turen gennem Ishøj skal foregå med 50 km/t. Det blæste føreren af en leaset Bentley dog på onsdag i denne uge. Med en hastighed på 106 km/t gjorde han sig nemlig skyldig i vanvidskørsel.

Af samme grund forlangte politiet straks både kørekort og nøglerne til mandens 12-cylindrede Bentley Bentayga udleveret. Og ikke bare det. For oveni en længere periode uden kørekort, en ubetinget fængselsstraf og en bøde står føreren nu formententlig med et gigantisk erstatningsansvar.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Indtil mandens møde med fartkontrollen var Bentleyen nemlig ejet af et leasingselskab. Det er den sådan set stadig. Men er der ifølge en dommer grundlag for i sidste ende at konfiskere bilen, kan leasingselskabet i sidste ende kun gå et sted hen for at få deres penge igen.

– Høje hastigheder i byer, tårnhøje promiller og hensynsløse kørsler med fare for andres liv og førlighed er vanvittigt, og det kommer vi fortsat til at have et stærkt fokus på, siger leder af færdselsafdelingen, politikommissær Claus Stoltenberg, i pressemeddelelsen fra Københavns Vestegns Politi.

LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – så blev 7 biler beslaglagt 

Bliver bilen konfiskeret, vil det ikke være første gang, et leasingselskab må hente erstatningen i førerens lomme. Tidligere i denne måned kom Byretten i Glostrup frem til, at en 55-årige mand skal betale 918.375 kr. til et leasingselskab, fordi han kørte 114 procent for stærkt i en Mercedes AMG GT 63 S 4MATIC, som han leasede sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Nyheden om den beslaglagte Bentley offentliggør politiet på dagen, hvor ordensmagten nu i to år har kunnet tage bil og kørekort fra vanvidsbilister.

 

 


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler