Annonce:

11 bilforhandlere smider bilmærker helt ud

På Bornholm forsvinder tre Stellantismærker helt fra nybils-udvalget. Men tendens har også bredt sig til resten af landet.

Den danske Stellantis-importør K.W. Bruun er blevet smidt ud af 11 bilforhandlere. Det bekræfter importøren i et interview med Motor-magasinet.

Udover at Stellantis-mærkerne Peugeot, Citroën og Opel forsvinder helt fra klippeøen, er K.W. Bruun blevet smidt ud 10 andre steder i landet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

To af stederne – nemlig i Helsinge og Løgumkloster – står ingen anden bilforhandler klar til at overtage forhandlingen af mærkerne.

Andre steder er der fundet en anden forhandler, mens der flere steder fortsat mangler en ny forhandler. Ikke desto mindre er det over hele landet, at mærkerne ‘forsvinder’.

LÆS OGSÅ: Formel 1-kører: “ At køre Formel E er som at knalde en sexdukke”

Autohuset Vestergaard fortæller eksempelvis, at man allerede den 30. december sidste år stoppede med forhandlingen af Peugeot, Opel, Fiat, Alfa Romeo og Jeep i Odense, Birkerød og Hillerød.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

At 11 K.W. Bruun-forhandlere nu smækker med døren er blot det seneste i en lang række af forandringer på det danske bilmarked.

I løbet af december meddelte flere bilimportører, at de står på slankekur i fremtiden. En af importørerne med et ukendt mærke ved eksempelvis ikke, hvor mange forhandlere der er tilbage efter den seneste fyringsrunde. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler