10 fede Instagramgarager du bør følge

Det flyder med fede øser på Instagram – derfor har vi samlet 10 ‘billedegarager’, du flyde dit feed med

Der er mange måder at få det daglige bilfix på. En af de bedre er på Instagram. Her kan du svælge dig i billeder og faktisk også videoer af de lækreste øser.

Her får du redaktionens ti bud på 10 instagramgarager, du bør fylde dit feed med.

Vi kommer ikke udenom vores egen ‘garage’. Find ‘boostedmagazine‘ som vi fylder med de fedeste danske læserbiler, nye bilmodeller og andet fedt bilindhold håndplukket til dig som Boosted-læser! Eller brug hashtagget #boostedmagazine og del din fede slæde med os andre!

Precioso E36 Motor de? ⚠️?

A post shared by ᎠᎬᏞᎪᎠᎾᎶᎪᏞᎥᏟᎥᎪᏒᎪᏟᎥᏁᎶ ® (@deladogaliciaracing) on

Deladogaliciaracing er en spansksproget drengerøvs-profil med læssevis af lækre billeder og videoer med fuldt fart på.

Million followers but your bumpers broken ?: @ishotthat

A post shared by Adam LZ (@adam_lz) on

Hvis det er drift, du er ude efter, kan Adam LZ helt sikkert levere det i både underholdende og informativ indpakning. Det sammenholdt med hans youtube-videoer gør LZ til et ‘must follow’

Fan Appreciation Weekend | Photo by: @dario_romeo_deleon #stancenation

A post shared by StanceNation (@stancenation) on

Der er mange fede stance-garager på Instagram – Stancenation er en af de absolut største. Her kan du forkæle øjenene, når biler bare ikke kan blive lave nok!

?‍♂️• ?: @sang.nguyen01 • #DriveTastefully

A post shared by Petrolicious (@petrolicious) on

Her er vi mere over i de klassiske bilers hjørne (…og nyklassikerne). Men Petrolicious har altid en fed historie at fortælle bag hvert eneste billede og hver eneste video! Også om nogle ret heftige ombygninger.

De har altid vildt meget fart på ovre hos Speedhunters. Her finder du alt fra Evo’er med flyvefærdige canards og monsterbrede fælge til lamerende eksotiske Lamborghini’er.

Black_list bevæger sig i den dyre ende af automotivskalaen – men hold nu k***, der er tonsvis af fede billeder og vilde idéer her!

Larry Chen er kendt for blandt andet at levere til Speedhunters, og så har han en gudbenådet evne til at se det fedeste i de hurtigste motiver foran kameraobjektivet. Det opdager du lynhurtig i fotografens egen instagram-garage.

Fra deres base på Fillipinerne fodrer 9tro Alliance hele Asien med fedt bilindhold. På Boosted har vi et samarbejde med 9tro, som betyder, at vores danske indhold nu også kan læse på engelsk. Det er ret så cool, tjek det ud!

Vi runder denne liste af med en ordentlig (og præcis…) Mustangbrænder fra Hoonigan-drengene. De gutter har det simpelthen for vildt blandt noget, der har med motor at gøre.

 

 

Klik frem og tilbage på pilene