Annonce:

10 år efter hans død – tuner hylder Paul Walker med 630 hestekræfter

30. november er det 10 år siden, Fast and Furious-stjernen på tragisk vis mistede livet i en Porsche Carrera GT.

Besøg vores annoncør:

Fans med deres Fast and Furious-historie i orden vil med garanti kunne huske, hvordan Paul Walker alias Brian Earl Spilner kørte rundt i en Ford F-150 SVT Lightning i den første del af den først Fast and Furious-film fra 2001.

Hoonigan-gutterne kan i hvert fald godt. De amerikanske gutter har i deres lige så røde eksemplar dog skilt sig af med Fordens kompressor-fodret 5,4-liters V8-motor.

På dens plads ligger nu en 3-liters rækkesekser fra Japan. Med de rette modificeringer er det lykkedes at få den Toyota/Yamaha-udviklede 2JZ-motor til at yde 630 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Bilen er desuden skudt helt i kælderen med en gevindundervognen. Om den så køre godt eller i virkeligheden er mere show end noget andet, lader vi den nye ejer om at vurdere.

LÆS OGSÅ: Nu får Kevin Magnussen hjælp fra uventet kant

Vedkommende betalte for den tilbage i oktober, hvor den stod til salg hos Cars and Bids. Men faktisk prøvede Hoonigan også at sælge bilen tilbage i maj. Her var et bud på 32.350 dollar svarende til 225.000 dog ikke nok.

Inden, han døde, var Paul Walker i øvrigt en ivrig bilsamler. Efter han forlod denne verden er der af flere omgange tyndet ud i samlingen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk blev der så sent som i august 2022 solgt ud fra samlingen. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler