Reklame:

10 år efter hans død – tuner hylder Paul Walker med 630 hestekræfter

30. november er det 10 år siden, Fast and Furious-stjernen på tragisk vis mistede livet i en Porsche Carrera GT.

Fans med deres Fast and Furious-historie i orden vil med garanti kunne huske, hvordan Paul Walker alias Brian Earl Spilner kørte rundt i en Ford F-150 SVT Lightning i den første del af den først Fast and Furious-film fra 2001.

Hoonigan-gutterne kan i hvert fald godt. De amerikanske gutter har i deres lige så røde eksemplar dog skilt sig af med Fordens kompressor-fodret 5,4-liters V8-motor.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

På dens plads ligger nu en 3-liters rækkesekser fra Japan. Med de rette modificeringer er det lykkedes at få den Toyota/Yamaha-udviklede 2JZ-motor til at yde 630 hestekræfter.

Bilen er desuden skudt helt i kælderen med en gevindundervognen. Om den så køre godt eller i virkeligheden er mere show end noget andet, lader vi den nye ejer om at vurdere.

LÆS OGSÅ: Nu får Kevin Magnussen hjælp fra uventet kant

Vedkommende betalte for den tilbage i oktober, hvor den stod til salg hos Cars and Bids. Men faktisk prøvede Hoonigan også at sælge bilen tilbage i maj. Her var et bud på 32.350 dollar svarende til 225.000 dog ikke nok.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Inden, han døde, var Paul Walker i øvrigt en ivrig bilsamler. Efter han forlod denne verden er der af flere omgange tyndet ud i samlingen.

Faktisk blev der så sent som i august 2022 solgt ud fra samlingen. Læs mere om det her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?