Annonce:

Youtuber gør alt for visninger – kører rundt med Rolls-Royce… på taget

Hvor andre nok havde sørget for en lukket autotrailer, valgte denne Rolls-Royce ejer bogstavelig talt lidt andre veje.

Det er ikke mere end en uge siden, at en russer gik viralt for at køre rundt i gaderne med sin Maybach S-Klasse på taget af en G-Klasse.

Og nu er en af hans landsmænd gået lige så meget i sort. Eller skulle vi sige gult? I hvert fald er den Rolls-Royce Ghost, han kører rundt med (og ikke i, red.) lige så knald-guld, som den Hummer H2 der faktisk har kontakt til vejen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Altså samtidig med at den fragter Rolls-Roycen rundt… på taget! Selv de ældste udgaver af Ghost vejer nemt 2.500 kilo og har absolut intet at gøre på taget af nogen som helst bil.

Men ikke desto mindre er den store Rolls-Royce placeret netop der. Hvorfor? Ja, det er det helt store spørgsmål. Måske i virkeligheden bare for nogle visninger.

LÆS OGSÅ: Nu hyler cyklister over, at politiet stopper dem – “Det er åndssvagt og handler kun om penge”

Rolls-Royce-ejeren er indrømmet ikke den eneste russer, der har et absurd forhold til biler. For et par år siden smed en anden af hans landsmænd en Mercedes G-Klasse ned fra en helikopter i 300 meters højde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Tilsyneladende fordi han syntes, bilen var noget lort på fire hjul. Det er lige så hjernedødt som det lyder. Ikke desto mindre er det faktisk sket.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler