Annonce:

VW Touareg får diesel-V8 og 900 Nm

Hvem siger, diesel er på vej ud? Ikke Volkswagen – tyskerne tager en diesel-V8 pakket ind i Touareg med til Geneve Motor Show

Dem, der mener, diesel er en dødssejler, skal holde været lidt endnu. Volkswagen har nemlig intet mindre end verdenspremiere på en Touareg med V8 drevet af dieseldråber, når Geneve Motor Show slår dørene op mellem d.7 og 17 marts.

Den fire-liters dieselkværn mellem forhjulene er på hele fire liter og monteret med turbotryk. Det giver i alt 421 hestekræfter med astronomiske 900 newtonmeter til rådighed.

0 til 100 km/t er overstået på bare 4,9 sekunder, og det i en bil der selvfølgelig lever op til de strenge emissionskrav i Euro 6-normen.

På danske vejen har den slags performance dog sine pris. Målt i kroner og øre vil den nye top-Touareg nemlig koste fra 1.437.390 kroner, når Volkswagen tager den til landet i maj måned.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler