Reklame:

Vrede Tesla-ejere sagsøger mærket – “Det vil vi IKKE finde os i”

En række tesla-ejere er trætte af, hvad de selv mener er stærke monopoltilstande. Det udløser nu et sagsanlæg.

Der er endnu et sagsanlæg på vej i Teslas retning. To kunder er nemlig trætte af, ‘at de skal finde sig i dyre værkstedsregninger og lange ventetider’. De to kunder mener, at de betaler for meget og venter for længe, fordi Tesla udnytter en monopolsituation. Det skriver Bloomberg.

LÆS OGSÅ: Bilimportørerne langer ud efter bilister: “Ret ind og køb en elbil”

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ifølge mediet sagsøgte en Model S-ejer fra San Francisco i sidste uge Tesla netop på grund af monopoltilstande. Og vedkommende er ikke alene. Flere Tesla-ejere siger, at de ikke har noget valg, når det kommer til at betale store service- og værkstedsregninger på grund af Tesla monopol.

Noget alle andre kan
Ejerne er utilfredse med, at ejere af alle andre bilmærker- og modeller uden problemer kan køre til frie værksteder. Her kan de endda fået serviceret og repareret deres biler med originale dele. Og det uden at det går ud over fabriksgarantien. Et privilegium Tesla-ejerne ikke mener, de har.

Tesla-ejerne hævder desuden, at mærket bruger sin position på markedet til at kontrollere, hvordan ejerne får repareret og serviceret deres biler.

I et uddrag af sagsanlægget mod Tesla lyder det, ‘at Tesla-ejere står over for lange forsinkelser og ventetider kun for at betale for meget for dele, når disse endelig kan leveres’.

Reklameblok:
Noget tyder på, at Tesla godt er klar over, at man har et problem. I september sidste år indrømmede Elon Musk, at det er ‘en fejl’, når kunder afkræves 100 dollar (700 kr, red.) i gebyr, fordi mærket selv aflyser et aftalt service inden for 24 timer.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?