Volkswagen bekræfter: Denne bil sættes i produktion

En udgave med firehjulstræk – men uden GTX-mærket – er også blandt Volkswagens overvejelser. 

Volkswagens afdeling for erhvervsbiler teasede egentlig allerede for en ID.Buzz GTX tilbage i oktober sidste år. Men uden at sige så meget om det. Dengang kom der heller ikke nogen detaljer ud fra hovedkontoret i Wolfsburg.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men det gør der nu. I hvert fald vil tyskerne gerne fortælle, at der nu er planer om at sætte en mere potent udgave af elbilen ID.Buzz i produktion. Ligesom alle andre ‘performance’-udgaver af ID.-bilerne får den tilnavnet GTX.

Det bekræfter Volkswagens udviklingschef Kai Gruenitz. Han fortæller, at bilen får 335 hestekræfter. Hvilket faktisk er flere, end både ID.4 og ID.5 GTX har. Volkswagen har dog yderligere en ID.Buzz-variant i tankerne.

Nemlig en firehjulstrukket sag med lang akselafstand. Den, hævder Motor1, vil dog kun blive tilbudt de amerikanske VW-købere. Amerikanerne vil desuden få glæde af et større batteri, end den baghjulstrukne ID.Buzz europæerne kan købe, har.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk