Reklame:

Volkswagen bekræfter: Denne bil sættes i produktion

En udgave med firehjulstræk – men uden GTX-mærket – er også blandt Volkswagens overvejelser. 

Volkswagens afdeling for erhvervsbiler teasede egentlig allerede for en ID.Buzz GTX tilbage i oktober sidste år. Men uden at sige så meget om det. Dengang kom der heller ikke nogen detaljer ud fra hovedkontoret i Wolfsburg.

Men det gør der nu. I hvert fald vil tyskerne gerne fortælle, at der nu er planer om at sætte en mere potent udgave af elbilen ID.Buzz i produktion. Ligesom alle andre ‘performance’-udgaver af ID.-bilerne får den tilnavnet GTX.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det bekræfter Volkswagens udviklingschef Kai Gruenitz. Han fortæller, at bilen får 335 hestekræfter. Hvilket faktisk er flere, end både ID.4 og ID.5 GTX har. Volkswagen har dog yderligere en ID.Buzz-variant i tankerne.

Nemlig en firehjulstrukket sag med lang akselafstand. Den, hævder Motor1, vil dog kun blive tilbudt de amerikanske VW-købere. Amerikanerne vil desuden få glæde af et større batteri, end den baghjulstrukne ID.Buzz europæerne kan købe, har.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?