Annonce:

Voldsom kulde fik døde Teslaer til at holde i kø

Danske elbil-ejere oplever i øjeblikket, at batterierne i deres biler har det svært. Men det er intet imod forholdene i Chicago.

Det er koldt i øjeblikket. Voldsomt koldt. Altså ikke her i Danmark, hvor vi bokser med lidt mere end et par minusgrader. Men nærmere bestemt i den amerikanske by Chicago.

Kulde går ud rækkevidden på alle biler. Uanset om de så kører på diesel, benzin, ren strøm eller en mellemting.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

For elbil-ejerne i den amerikanske by er kulden, der er virkelig hård i øjeblikket, dog ekstra slem. Ifølge Fox News har temperaturen i Chicago i denne uge været nede på minus 19 grader celcius. Men på grund af vind føltes det som hele minus 29 grader.

Og det, skriver mediet, går især ud over elbilerne. Flere steder i byen var Teslaer strandet ved Teslas egne ladestandere. De såkaldte superchargere.

LÆS OGSÅ: FDM sviner bilister til: “Forsinker os alle”

Flere Tesla-ejere har siden fortalt, at de faktisk slet ikke har været i stand til at lade ved ladestanderne. Og nogle af bilerne måtte bugseres til det nærmeste Tesla-servicecenter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge Elektrek kan Tesla-ejerne have problemer med at lade, fordi de ikke har bedt deres biler forvarme batteripakken, inden de har nærmet sig en supercharger. Det er ellers noget Tesla anbefaler. Og især i koldt vejr.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler