Annonce:

Vlado afslører om han er blevet rig på “Politijagt”

Vlado, der er én af Danmarks nok mest kendte betjente, er sprunget ud som TikToker. Noget der skal fejres med en afsløring, synes sønnen. 

Besøg vores annoncør:

Vlado Kobas Lentz har været færdselsbetjent siden 1985. Men det er nu ikke de senest 38 år hos ordensmagten, der har gjort ham til en af landets nok mest kendte betjente. Men berømmelsen er nu alligevel kommet.

Det er sket i takt med betjentens medvirken i Kanal 5-programmet Politijagt, som den kroatisk fødte betjent har været en fast del af siden begyndelsen. Det er nu blevet til 27 sæsoner.

Vlado Kobas Lentz medvirken i programmet har dog også åbnet andre døre. Det er således blevet til foredrag samt bogen ‘Goddag, det er færdselspolitiet’, og nu er tiden kommet til TikTok. Det synes hans søn i hvert fald.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Deres fælles kanal på det sociale medie har de kaldt ‘vladolentz’, og her ser mere end 40.000 brugere allerede med. Måske fordi makkerparret allerede har smidt noget af en afsløringen, hvis man da kan kalde det, det.

LÆS OGSÅ: Bilmærke gik konkurs i februar – nu er de sørgelige rester røget på auktion

I en af videoerne afslører Vlado Kobas Lentz nemlig, om han skovler penge ind på at medvirke i det ikoniske program. Eller om det modsatte er tilfældet.

– Hvad tror du selv? Ligner det her en dyr bil?” lyder svaret i videoen, som du kan finde herunder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
@vladolentz

Svarer @smartienfarttypen Var det svar nok?🤔 @Kjatorffel

♬ original sound – vladoogkjatorffel

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler