Reklame:

Vlado afslører om han er blevet rig på “Politijagt”

Vlado, der er én af Danmarks nok mest kendte betjente, er sprunget ud som TikToker. Noget der skal fejres med en afsløring, synes sønnen. 

Vlado Kobas Lentz har været færdselsbetjent siden 1985. Men det er nu ikke de senest 38 år hos ordensmagten, der har gjort ham til en af landets nok mest kendte betjente. Men berømmelsen er nu alligevel kommet.

Det er sket i takt med betjentens medvirken i Kanal 5-programmet Politijagt, som den kroatisk fødte betjent har været en fast del af siden begyndelsen. Det er nu blevet til 27 sæsoner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Vlado Kobas Lentz medvirken i programmet har dog også åbnet andre døre. Det er således blevet til foredrag samt bogen ‘Goddag, det er færdselspolitiet’, og nu er tiden kommet til TikTok. Det synes hans søn i hvert fald.

Deres fælles kanal på det sociale medie har de kaldt ‘vladolentz’, og her ser mere end 40.000 brugere allerede med. Måske fordi makkerparret allerede har smidt noget af en afsløringen, hvis man da kan kalde det, det.

LÆS OGSÅ: Bilmærke gik konkurs i februar – nu er de sørgelige rester røget på auktion

I en af videoerne afslører Vlado Kobas Lentz nemlig, om han skovler penge ind på at medvirke i det ikoniske program. Eller om det modsatte er tilfældet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Hvad tror du selv? Ligner det her en dyr bil?” lyder svaret i videoen, som du kan finde herunder.

@vladolentz

Svarer @smartienfarttypen Var det svar nok?🤔 @Kjatorffel

♬ original sound – vladoogkjatorffel


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?