Annonce:

KONKURRENCE: Vind fedt topnøglesæt fra Bahco

Du kan ikke leve uden et seriøst topnøglesæt på værkstedet, når der skal skrues bil. derfor udlodder vi nu to af de her kæmpe sæt til et par heldige vindere!

Når bilen driller, eller der skal monteres noget grej, som kræver lidt mere end bare en papegøjetang, skal du have fat i et seriøst topnøglesæt. Sådan et kan du nu få fingrene i her i månedens konkurrence på Boosted.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er et kæmpe sæt fra Bahco med 106 dele i både 1/2“ og 1/4“. Her er i alt 10 kilo lækkerier i hver kasse. Og vi udlodder to af slagsen, så to heldige vindere får hver en kasse hjem i garagen!

Vil du vinde? Så deltag i konkurrencen herunder med det samme! Konkurrencen slutter 10. august 2017, og vinderen kontaktes direkte.

DELTAG VED AT UDFYLDE FELTERNE HERUNDER:

[mc4wp_form id=”1176″]

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig et nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen, og at vi må kontakte dig via telefon eller mail med et godt tilbud på Boosted. Du kan altid frasige dig flere henvendelser, og vi videregiver aldrig dine oplysninger til tredjepart.

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler