Annonce:

KONKURRENCE: Vind for 5.000 kr. coating

Pulverlak er ikke længere kun forbeholdt industrien – Customcoating.dk i Viborg har specialiseret sig i at lave speciallakeringer, blandt andet med pulverlak, som har nogle helt andre egenskaber end almindelig autolak. På siderne 20-23 i det nye nummer af Boosted kan du se meget mere til pulverlak og de muligheder, som Customcoating tilbyder dig, hvis du vinder gavekortet på 5.000 kr. til pulverlakering af fælge eller andre dele.

Skynd dig at deltage i konkurrencen nu – så bliver du måske den heldige vinder af gavekortet på 5.000 kr. til valgfri pulverlakering hos Customcoating.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Konkurrencen slutter 28. februar 2018.

DELTAG VED AT UDFYLDE FELTERNE HERUNDER:

[mc4wp_form id=”1176″]

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig et nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen. Du accepterer også, at vi må kontakte dig via telefon eller mail med et godt tilbud på Boosted. Du kan altid frasige dig flere henvendelser, og vi videregiver aldrig dine oplysninger.

 

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler