Annonce:

KONKURRENCE: Vind weekendbilletter til Auto Show Denmark

Besøg vores annoncør:

SIDSTE ÅR var en kæmpe succes, da dørene til Auto Show Denmark åbnede for første gang i Odense Congress Center. I år bliver det endnu større og vildere den 11.-12. august.

Auto Show får besøg af endnu flere lynhurtige racere, der skal give den gas i den endnu større arena foran messecenteret, som i år også får besøg af nogle helt unikke superbiler, rallybiler plus meget, meget mere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Vil du opleve den fede weekend uden at betale en krone for det? Så skynd dig ind at deltage i konkurrencen om to weekendbilletter med det samme. Læs mere om showet på Auto-show.dk

Vil du vinde? Så deltag i konkurrencen herunder med det samme! Konkurrencen slutter 31. juli 2018.

DELTAG VED AT UDFYLDE FELTERNE HERUNDER:

[mc4wp_form id=”1176″]

BETINGELSER: Ved deltagelse accepterer du, at vi må sende dig et nyhedsbrev, som altid kan afmeldes igen. Du accepterer også, at vi må kontakte dig via telefon eller mail med et godt tilbud på Boosted. Du kan altid frasige dig flere henvendelser, og vi videregiver eller sælger aldrig dine oplysninger. Se vores privatlivspolitik her.

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler