VILDT LADEFUND! Her ruster Porscher, Lotus og Jaguarer væk!


De står der bare. Forladt – nærmest smidt ind – i en lade i England. Uden at nogen rigtig gør noget ved dem.

Ud fra videoen er det ikke til at afgøre, præcist hvor bilerne befinder sig. Altså andet end de står i et sted i England. Og i den grad savner en kærlig hånd. Flere måske…

Den første ‘forladte bil’, vi støder på i videoen, som blev uploadet til Youtube første juledag, er en grøn Nissan Almera. Den ser faktisk ud til at være noget, som sagtens kan gøre. Men det bliver hurtigt langt mere interessant.

For da kameramanden panorerer rundt i laden får vi glimt af flere Porsche 911, nogle Jaguar-modeller med mere. Ejeren eller ejerne har helt klart været mest til britiske mærker for samme sted står der også Bentley’er, Aston Martin, Lotus og Sunbeam Talbot-modeller.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:LÆS OGSÅ: Vildt syn! Her kører G-Klasser hen for at dø

Noget kønt syn er det dog langt fra. Faktisk trænger de allesammen ved første øjekast til en ordentlig overhaling og formentlig timevis af rustreparationer.

Hvornår bilerne er parkeret på grunden, bliver desværre ikke opklaret i videoen. Men nogen med adgang til stedet har i 2004 haft noget at gøre med det hollandske Tulip Rally.

Artiklen fortsætter efter reklamerne:

Startnummer 65 dækker ifølge opgørelser fra løbet over en Renault Clio Williams, som dog udgik tidligt i ræset.

Reklame-video:


Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk