Annonce:

VIDEO: WTF?! Tesla spottet på motorvej – ejeren sover bag rattet

Søvn er dejligt, søvn er godt. Bare ikke når du sidder bag rattet.

Nogle bilister har tilsyneladende et forståelsesproblem. Bare fordi deres Teslaer til en vis grad kan køre selv, betyder det ikke, ejerne skal benytte sig af det. Og da slet ikke med lukkede øjne i en bevidstløs tilstand.

Alligevel ser det ud til at være præcis, hvad denne canadiske Tesla-ejer gør. Han benytter simpelthen lejligheden til at tage sig en morfar. Med andre ord – han sover. Og så endda bag rattet. Og så på motorvejen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ikke bare er det dumt og farligt. Det er også hamrende ulovligt. Bliver han taget i det, hvilket man kun kan håbe, vil det være at sidestille med særlig hensynsløs kørsel. Det straffes både herhjemme og i Canada særdeles hårdt.

Og i tilfælde, hvor det går rigtig galt, kan give op til flere års fængsel. Men det er tilsyneladende ikke en tanke der har strejfet manden her.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler