Reklame:

VIDEO: Tyve stjæler katalysator SKRÆMMENDE hurtigt

Der er desværre store penge i den slags, og katalysator-tyverier er desværre heller ikke noget nyt.

30 sekunder.

Mere skal der ikke til for at fjerne katalysatoren fra en ældre Ford F-250. Det kan en familie fra Washington skrive under på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det var nemlig fra deres F-250, at katalysatoren forsvandt. Det hele blev endda fanget på video. Endda tyvene. Af politiet blev de efterfølgende beskrevet som ‘mænd i 20’erne eller 30’erne’.

Om tyvene og den pågældende katalysator nogensinde blev fundet, melder historien ikke noget om.

LÆS OGSÅ: Ukendt bilmærke bliver kaldt ‘elendigt’ – nu er det mere værd end Volkswagen

Men lokalmediet KHQ6 skriver, at der kun bliver flere af den slags tyverier i staten. Og at Washington absolut ikke er den eneste stat i USA, der plages af katalysator-tyverier.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er desværre blevet en hel industri, som bagmænd og selve tyvene kan tjene fedt på. I katalysatorerne er der nemlig værdifulde mineraler og metaller. Ganske vist i små mængder. Men det gør til gengæld blot, at der skal flere til.

Katalysatorerne stjæle dog ikke kun for at udvinde de sjældne mineraler og metaller til udvinding i andre industrier. I Congo har man store problemer med, at befolkningen ryger sig skæve ved hjælp af netop biler katalysatorer. Læs mere her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?