Annonce:

VIDEO: Tesla Cybertruck med 911 på krogen trækker fra en Porsche 911

Det tog Tesla adskillige år og lige så mange forsinkelser at gøre noget ved den absurde pickup Cybertruck. Men nu er den her.

Besøg vores annoncør:

Torsdag i denne uge afslørede Tesla langt om længe den Cybertruck, der er klar til produktion. Og det har været en laaaaang omgang. Faktisk har Tesla lige siden 2019 talt om, at bilen ‘var lige om hjørnet’.

Men nu er den her. Og det gjorde Tesla opmærksom på torsdag i denne uge. Bl.a. ved at vise en video, hvor en Cybertruck med en Porsche 911 på krogen trækker fra en identisk Porsche 911.

Fjollet? Ja, måske. Men det virker. Det er i øvrigt ikke første gang, at Tesla har gjort et nummer ud af at vise, hvor fed de selv synes, Cybertruck er.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: 42-årig bilist kørte ind i bøde på 36.500 kroner

Helt tilbage i 2019 viste Tesla, hvordan Cybertruck, som dengang ikke var meget mere end en prototype, uden større problemer kunne trække afsted med en Ford F-150.

Og nu har vi altså også bevist, at den samme bil kan trække afsted med en Porsche 911. Sådan helt bogstaveligt talt.

Bevares. Tesla siger hverken, hvor langt de to biler kører mod hinanden eller hvilken 911 der er tale om. Men ud fra videoen kan der ikke være tvivl om, at Tesla højst har sat en Carrera GTS i stævne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Omend det også kan være en Carrera T. Den mindst potente 911’er i Porsches modelprogram. Feje hold? Døm selv i videoen herunder.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler