Annonce:

VIDEO: Racekører løb tør lige før målstregen – skubbede BMW det sidste stykke

Han lå til at vinde det hele, da den hvide BMW M4 gik i stå lige før målstregen. Det slog dog ikke Max Orido ud.

Han lå til at vinde det hele. Faktisk havde Max Orido og teamkollegaen Max Orido ført hele løbet, da deres BMW M4 gik ud på allersidste omgang. Der var ikke mere benzin i tanken.

Og det endda kort før målstregen bare for at gnide salt i et i forvejen åbent sår.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Max Orido er dog ikke en fyr, man sådan lige slår ud. Åbenbart. I stedet for at hamre hænderne i rattet (det har han nok alligevel gjort, red.) springer den 54-årige japaner ud af sin BMW.

Her løber han ikke væk ind over pitvæggen. Nej, i stedet begynder han at skubbe den tyske racerbiler det sidste stykke over målstregen.

LÆS OGSÅ: “Særlig” fotovogn blitzer 240 bilister i samme 50-zone

En føring på 33 sekunder ned til nummer to var dog lidt for lidt i den situation. Og Max Orido ender med at blive overhalet af løbet nummer ‘to’ – en Toyota Supra GT4. Herefter fulgte fire andre biler, før BMW’en nåede forbi det ternede flag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Max Orido er bestemt ikke den eneste, der gennem tiden er løbet tør på sidste omgang. Det skete også for nogle andre japaner, da den førende Toyota LMP1-bil løb tør for benzin, da den tog hul på sidste omgang af det års 24-timers løb i Le Mans.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler