VIDEO: Mustang-bilist filmede sig selv på flugt fra politiet…. så kørte han galt

Foto: Unsplash.com

Når evnerne bag et rat ikke rækker. 

Her på Boosted-redaktionen har vi set vores del af bilister uden evner. Men som det er med ukrudt, har den slags bilister tendens til at komme igen og igen… og igen. Vi har rigeligt eksempler på det herhjemme.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

I weekenden kørte en spritstiv kvinde eksempel galt på de samme to gange på mindre end 24 timer. Det var i Aarhus. På Sjælland valgte en 18-årig mand at køre rundt i Køge med sprit i blodet. Politiet stoppede ham lige foran det lokale vandhul. Smart!

40 sekunders køretur – Jeg skyder dig!
Men i USA er der tilsyneladende heller ikke mangel på bilister som tager de mindre kloge beslutning. Gutten her valgte endda at dokumentere sig dumhed. Og det kostede ham. Altså på flere måder.

LÆS OGSÅ: Ken Block er død – det ved vi om ulykken

Reklameblok:Til at starte med kan manden i den åbne Mustang dog slet ikke forstå, hvorfor politiet i det hele taget vil tale med ham. Det får ham til at træde på sømmet. Hurtigt får han dog demonstreret sine manglende kørefærdigheder, og det hele ender i mødet med et vejtræ.

Og her er slutter turen formentlig for den ‘uheldige bilist’. I hvert fald ser han noget skræmt ud, da en politibetjent råber:

– Hvis du ikke får de fucking hænder i vejret, skyder jeg dig!

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk