VIDEO: Min nabo er en nar med 5 biler – her er beviset

Naboer er – altså lige bortset fra nabokonflikter – noget af det værste, man kan have. Her er et godt eksempel

På Tiktok har en bruger fået nok af sin nabo. Som sådan ikke fordi naboen ifølge Tiktok-brugeren har hele fem biler. Men det er naboens måde at parkere på, der har fået kamelens ryg til at knække.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Eller rettere sagt hvordan naboen mener, at de andre på vejen skal parkere. I videoen kalder Tiktok-brugeren sin nabo en hykler, fordi naboen parkere de fem biler, som han vil på villavejen. Men når andre gør det samme. Eksempelvis lige foran naboens hus, bliver de straks bedt om at flytte sig.

Sådan udlægger Tiktok-brugeren i hvert fald problematikken på vejen.

– I ren irritation (over den manglende plads, red.) har jeg nogle gange parkeret min egen bil foran naboens hus. Og så har de frækheden til at banke på for at bede mig om at flytte den, lyder det i videoen.

Reklameblok:At dømme ud fra kommentarerne har de øvrige Tiktok-brugere bestemt heller ikke meget tilovers for naboen med de fem biler. Videoen kan ses her.

– Næste gang, det sker, skal du sætte dig respekt, lyder det blandt andet i kommentarerne.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk