VIDEO: Mazdas nye blink kan noget ‘helt specielt’

Som om moderne biler ikke er avancerede nok i forvejen. Mazda lægger et nyt lag på.

Kan du huske de ‘gode, gamle dage’. De dage hvor man kunne komme langt med en Haynes-manual’ og en 10’er-top, når bilen brokkede sig? Ja, præcis!

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: VIDEO: Par fanget i rallybils forlygter – “De gjorde det på live-TV”

De dage er for længst forbi. Nye biler er i dag så hyper-avancerede, at visse modeller kræver hele kurser at blive kloge på. Er du mekaniker i dag, taster du nok mere på en computer, end du skruer. Og så er der Mazda.

Blinklys er for u-personligt
Japanerne har lige gjort det hele endnu mere avanceret. Måske bare fordi de i virkeligheden kan. Men så blinker mærkets nye blinklys også som det menneskelige hjerte slår.

Reklameblok:Manden bag idéen er Mazads chef for lygtedesign- og udvikling Atsushi Yoshida. Yoshida har nemlig et problem med blinklys. Som de oftest ser ud i dag, er de for kedelige. For u-personlige.

Og det går Atsushi Yoshida, siger han selv, meget op i, at blinklys ikke skal være. Altså u-personlige. Derfor blinker blandt andet en Mazda CX-30 i takt med dit hjerte. Det kan du så tænke og blive smule en forbløffet over, næste gang du ser en CX-30 blinke.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk