Annonce:

VIDEO: Her pløjer ung mand Passat ind i traktor… lige foran politiet

Helt tilfældet fangede en motorcykelbetjent det voldsomme uheld en fredag eftermiddag.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi lyder den foreløbige vurdering, at det var et kort øjebliks uopmærksomhed, der endte med at koste en mand ‘sidst i 20’erne’ en Volkswagen Passat på en ellers lige vestjysk landevej.

For pludselig befandt den sorte Passat sig på den helt forkerte side af vejen. Lige foran traktoren, som en motorcykelbetjent kørte bag. Var det ikke lykkedes betjenten at undvige, kunne ulykken være endt langt værre.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Politikredsen oplyser på Facebook, at man har valgt at dele videoen, fordi ingen personer kom til skade i forbindelse med uheldet. Om Passatens fører slap med skrækken, eller om han også måtte ende en bøde for sin manglende koncentration, melder historien ikke noget om.

Midt- og Vestjyllands Politis oplyser, at 502 personer mellem 2017 og 2021 netop på grund af uopmærksomhed. Af samme grund har betjentene særligt fokus på uopmærksomhed i denne uge.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler