VIDEO: Her frøs vaskehal bogstavelig talt til is

Decembervejret var flere steder en hård nyser for bilisterne. 

At det ikke kun er varm i Texas fik især bilister i den grad øjnene op for i de netop overståede juledag. For på juleaftensdag frøs en vaskehal fuldstændig. Det bizarre syn er dokumenteret af flere texanere på de sociale medier.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det er fortsat ukendt, præcist hvad der skabte ‘ulykken’ i vaskehallen. Men ifølge vejrkanalen Fox Weather var det meget koldt i Texas 24. december. Helt ned til 12 minusgrader.

Langt under de 13 plusgrader som texanerne typisk oplever i december måned. Statens indbyggere var dog langtfra de eneste amerikanere som oplevede voldsom decembervejr. Buffalo i staten New York lagde der sig 2. juledag op til 1,2 meter sne i gaderne.

Herhjemme gav december-vejret også udfordringer på vejene, hvor flere bilister lige pludselig fik meget travlt med at finde vinterdækkene frem. Nogen nåede det slet ikke. Glat føre betød flere trafikulykker rundt omkring.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk