Annonce:

VIDEO: “Denne overhaling er hamrende ulovlig men ikke vanvidskørsel”

Det mener politiet i hvert fald.

Lastbilchaufføren, som TV2 Fyn har fanget på en tur på vej til Langeland, gør både det ene og det andet forkert i trafikken. Det er politikommissær ved Fyns Politi Andres Brahe ikke i tvivl om, da mediet viser ham optagelsen.

– Det er en farlig kørsel, i og med at han ligger så tæt på forankørende. Han er et tungt køretøj, han har brug for ekstra bremseafstand, hvis der skal ske en katastrofeopbremsning, siger politikommissæren.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Men den tætte kørsel er bestemt ikke alt, lastbilchaufføren bryder færdselsloven med. Ifølge TV2 Fyn holder chaufføren også hornet i bund under de flere kiksede overhalingsforsøg. Videoen af chaufførens kørsel kan ses her.

LÆS OGSÅ: 60-årig gjorde det igen – Politiet tager bilen for anden gang

At lastbilen også krydser spærreflader, er ordensmagten umiddelbart heller ikke særligt begejstret for. Dog vil politiet ikke gå så langt som til at kalde kørsel for vanvid. Det vil man til gengæld gerne i sag, hvor 7 biler blev beslaglagt på grund af noget materiale på en dansk Youtube-kanal.

Boosted-redaktionen omtaler ikke Youtube-kanalen eller de sigtede personer ved navn, da der endnu ikke er faldet dom i sagen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler