Reklame:

VIDEO: BMW tester den næste M5 – rygtet siger 800 hestekræfter

Den nuværende BMW M5 mangler ikke hestekræfter. Men den er pensionsmoden, og afløseren har endnu flere muskler.

Den nuværende BMW M5 CS er mærkets hurtigste og mest potente nogensinde. Altså lige indtil der kommer en ny. Og nu ved vi, at den er på vej. Sådan helt officielt. Også selvom BMW lige nu gør meget for at skjule det.

Men det er den næste BMW, som for nylig er blevet spottet på vejene omkring verdens måske mest berømte racerbane, Nürburgring.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Politiet får klam anmeldelse: “Nogen har smurt min bil ind i… lort!”

Endnu har BMW ikke sagt meget om teknikken i den kommende top-5’er. Men vi ved, at den 4,4-liters V8-motor med dobbelte turboer overlever. Den næste M5’er bliver dog også den første af sin slags, som får hjælp af en hybridpakke.

Og det lover godt. I hvert fald får antallet af hestekræfter. For mens den nuværende M5 CS, der er den mest potente i modelprogrammet, må nøjes med 635 hestekræfter, har det længe været rygtet, at den nye M5’er får op mod 800 hestekræfter.

Det burde kunne få en eller to puritaner til at tilgive det ladekabel, vi ved, M5’eren fremover leveres med.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?