Reklame:

VIDEO: Benhård bil-ejer jager 4 tyve på flugt

Politiet leder nu efter de fire mænd, som man har mistænkt for at ville stjæle bilen.

Biltyve er noget af det værste, der kan gå på to ben. Heldigvis mødte fire af dem overmagten, da de for nylig forsøgte at stjæle en bil i byen Rocky Hill, der ligge i den amerikansk stat Connecticut.

For bilens ejer havde ikke tænkt sig at give op. I hvert fald ikke uden kamp. Det viser de overvågningsbilleder som er optaget lige ude foran det hus, hvor tyvene forsøgte at negle bilen – en rød Infiniti Q50.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


På overvågningsbillederne ses det, hvordan bilejeren tager kampen mod først den ene biltyv, der siden får hjælp af to andre, mens en tredje holder klar i en mørk Mercedes. Hverken den ene, anden eller tredje får dog held til at overmande Infiniti-ejeren.

Selv den fjerde i Mercedesen får travlt med at komme væk fra stedet. Til lokale medier fortæller politiet, at ejeren, der – selvom han fik knubs – ikke kom alvorligt til skade. Politiet har endnu ikke fundet de mistænkte.

 


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?