Video: 16 ud af 20 biler i vanvidsulykke på Guia Circuit


Gadebanen Guia Circuit i Kina er så smal, at en ulykke sjældent kommer alene

Lige den kendsgering måtte hele 16 GT3-racere i et felt af blot 20 sande, da Mercedes-køreren Dani Juncadella kommer lidt for tæt på et af banens mange, skarpe sving under kvalifikationen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En efter én kolliderer de bagvedliggende racere med hinanden, da  første en Porsche rammer den stillestående Mercedes.

Ikke overraskende blev kvalifikationen stoppet. Da banen igen blev givet fri, var kun otte biler i stand til at stille til start.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Guia Circuit er 6,2 kilometer lang og tæller 19 sving, og det høre mere til reglen end undtagelsen, at noget går galt, når mange hunderede hestekræfter slippes løs på banen.

Samme dag – i går – lørdag den 18. november – endte et uheld desværre med tragisk udgang for den blot 31-årige engelske MotoGP-rytter Daniel Hegarty.

Hegarty døde på vej til hospitalet som følger af de kvæstelser, han pådrog sig efter at være fløjet ind i barrieren på sin 1.000 kubiks Honda CRB.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk