Reklame:

Varslede politirazzia mod “gejlede” biler – så mange kørte i fælden

Torsdag varslede politiet en razzia rettet specifikt mod køretøjer, som måske stikker lidt ud i gadebilledet.

Færdselsbetjentene i Syd- og Sønderjylland kiggede torsdag eftermiddag efter biler med ‘fejl og mangler’. I alt blev 90 biler kontrolleret.

En stor del af køretøjerne var heldigvis i god stand, men der var dog fejl eller mangler for ni køretøjers vedkommende.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


I et tilfælde blev nummerpladerne inddraget på stedet, og for ottes vedkommende bliver køretøjet indkaldt til syn. Men politiet fandt ikke anledning til at beslaglægge nogen biler. I hvert fald ikke i denne omgang.

Dertil kom dog en betydelig bifangst af andre færdselssager, så det samlede antal sigtelser kom op på 31, skriver politiet en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: SUV-ejere rammer ikke bare cyklister – de kører dem over!

Fem bilister trådte så hårdt på speederen, at det hver især kostede dem et klip i kørekortet. Tre andre måtte ud over bøden for det også betale med klip i kortet for at tale i håndholdt mobil. En bilist havde fået for meget inden for vesten, afslørede et alkometer.

Reklameblok:
Det var dog ikke kun bilister, politiet måtte vejlede om færdselsloven. En del knallertkørere var også på den forkerte side. Mens man i småtingsafdelingen skrev en cyklist for at køre uden lys på. Mens en enkelt på el-løbehjul køre rundt uden den lovpligtige hjelm.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?