VANVITTIG VIDEO: Bilist slipper ‘billigt’ fra flyvetur i Fiat 500

Det er nærmest ufatteligt, at den lille italienske bybil bare kommer flyvende ud af ingenting. 

Det gik gruelig galt for en 20-årig mand, da han i september sidste år i Carleton i North Yorkshire i England sendte sin Fiat 500 på noget af en flyvetur. Både han og en passager overlevede på nærmest mirakuløs vis uheldet.

Vi skal dog helt frem til fredag i denne uge for at finde et punktum i sagen. Det blev sat af byretten, skriver lokalavisen Craven Herald.

Reklameblok:Den 20-årige mand blev kendt skyldig i særlig hensynsløs kørsel. Det koster ham nu syv point i kørekortet (englænderne kører efter lidt andre regler end det danske klippe-system, red.) og en bøde på 623 pund. Det svarer til 5.300 kr.

20-årig: “Jeg kørte ikke for stærkt”
Det var i retten, at man afspejlede video af ulykken, som du kan se i denne artikel. Under retssagen kom det også frem, at passageren mistede bevidstheden og vågnede mens bilen snurrede rundt i luften.

I retten ville den unge bilist ikke erkendte, at han havde kørt for hurtigt. I stedet forsøgte hans advokat at skyde skylden på vejens forløb. Den 20-årige ville dog godt gå med til, at han mistede kontrollen over bilen.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk