Annonce:

Vanvidsbilist slæbt i retten: Stjal og smadrede flere biler på samme køretur

En bare 24-årig mand skabte kaos på vejene, da det lykkedes ham at stjæle og smadre flere biler.

En 24-årig mand fra Polen ville have stjålet og muligvis smadret endnu flere biler, end han lykkedes med, hvis ikke hans kolleger havde haft held til at stoppe ham 12. september 2022.

LÆS OGSÅ: TV-vært: “El-bilejere tror, de er bedre end alle andre bilister”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Her kørte den unge polak en tur på 50 kilometer mellem Hostrupskov til Christiansfeld. På turen smadrede og stjal han flere biler, inden han blev stoppet og anholdt. Det skriver JydskeVestkysten, som tirsdag var til stede under det første retsmøde i sagen mod manden.

Mandens køretur begyndte kl.08.30 den september-morgen, da han stjal en bil med trailer fra en kollega. Den bil holdt dog ikke længe. Den 24-årige smadrede nemlig bilen igennem noget afspærringen, fordi nogle biler som holdt for rødt og videre op på en cykelsti.

Efter godt en kilometer var bilen så smadret, at den ikke kom længere. Men det gjorde den unge polak. For han stjal bare en anden bil. Denne gang fra to ældre kvinder. Deni bil fortsatte han sin vilde kørsel over mark, landevej og motorvej.

Turen stoppede først helt, da den 24-årige ramlede ind i en sygetransport og en lastbil. Sammenstødene slyngede manden ud i en grøft, som han ikke kom videre fra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler