Reklame:

Ung bilist bragede gennem hæk – “Vi ved ikke, om han faldt i søvn”

Politiet ved endnu ikke, om den 23-årige bilist, der mandag pløjede en hæk ned, var faldet i søvn bag rattet. 

Mandag eftermiddag fik en familie i Storvorde noget af en overraskelse, da en 23-årig bilist fløj gennem deres hæk. Bilen stoppede først gange kort fra terrassen og stuen. Det skriver Nordjyske.

LÆS OGSÅ: Her jagtede politiet ulovlige gaderæs i weekenden – flere træf blev opløst

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Nordjyllands Politi blev alarmeret kl.16.09, men fremme på stedet kunne ordensmagten ikke afgøre, om ulykken skyldes træthed.

– Vi har ikke kunne få et klar svar på, om han er faldet i søvn, eller om han har fået et anfald. Han var meget chokeret og rystet over oplevelsen, men selvfølgelig glad for, at bilen ikke nåede at køre ind i selve huset, siger vagtchef Lau Larsen til mediet.

Vagtchefen kan dog oplyse, at ingen kom til skade, da bilen lagde hækken ned. Den 23-årige skal dog investere i to nye fordæk, da bilen punkterede i forbindelse med uheldet. Ligesom han heller ikke slap for at blive testet for alkohol- og narkopåvirkning.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?