Suspekt influencer får beslaglagt 11 biler

Politiet siger, de har snuppet bilerne som en slags sikkerhed for at få dækket omkostningerne til sagen mod Andrew Tate.

Rumænsk politi siger, at de har beslaglagt 11 luksusbiler fra Andrew Tate og hans bror Tristan, efter at søskendeparret blev anholdt i landet i slutningen af sidste år.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Ifølge Insider har de rumænske myndigheder bekræftet, at de tilbageholder luksusbilerne som en slags sikkerhed for omkostningerne i forbindelse med efterforskningen mod Tate-brødrene. Kommer det dertil skal bilerne kunne finansiere en eventuel erstatning til Tates angivelige ofre.

Beskyldes for at handle kvinder
Tate blev anholdt i Rumænien i december. Han er – sammen med sin bror – beskyldt for menneskesmugling. Den tidligere kickbokser og selvudnævnte dollarmilliardær blev anholdt, efter at politiet havde ransaget hans hjem.

Den rumænske anklagemyndighed hævder, at Tate, hans bror og to andre mistænkte ‘har stiftet en gruppe som bedriver organiseret kriminalitet’. Gruppens formål, hævder anklagemyndigheden, er at ‘rekruttere, huse og udnytte kvinder ved at tvinge dem til at lave porno.

Reklameblok:Der er endnu ikke rejst tiltale mod de mistænkte, selvom rumænsk politi har fået den nationale domstols ord for, at Tate-brødrene må tilbageholdes i 30 dage.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk