Annonce:

Tyskland afviser at forbyde fri hastighed på Autobahn

Tyskerne – og alle andre for den sags skyld – skal ikke forbydes at køre mere end 120 km/t på Autobahn, siger landets transportminister Volker Wissing.

Tysklands transportminister Volker Wissing slår endnu engang fast, at landets regering ikke vil indføre en generel hastighedsbegrænsning på Autobahn.

Over for det tyske mediehus Funke afviser Wissing al snak om hastighedsbegrænsning. Han mener ikke, det er en passende foranstaltning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Autobild.

Transportministeren afviser en generel hastighedsgrænse på 120 km/t, selvom de tyske miljømyndigheder Umweltbundesamt mener, at der er 6,7 millioner ton CO2 at spare om året ved at indføre sådan et forbud.

LÆS OGSÅ: Toyota nægter at forlade benzin- og dieselbiler

I et interview nævner Wissing desuden, at hastighedsbegrænsninger på 120 km/t på motorveje, 80 km/t på landeveje og 30 km/t i byerne ikke vil blive accepteret i Tyskland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

“Tyskerne vil aldrig kunne støtte op om den slags restriktioner,” siger transportministeren. Wissing siger desuden, at politiske indgreb ikke kun skal være effektive, men også fornuftige.

Transportministeren mener, at hastighedsbegrænsninger på eksempelvis de tyske motorveje kun vil lede trafikken ud på andre, mindre veje som igen vil øge støjgenerne for lokalbefolkningen.

Og det er, siger ministeren, ikke meningen med den måde infrastrukturen i landet er strikket sammen på. I det hele taget er det ikke noget nyt, at regeringen i Tyskland afviser at regulere retten til fri hastighed.

Diskussionen er jævnligt oppe at vende i den offentlige debat. Senest i 2021 da Tysklands nuværende regering, der består af tre partier, forhandlede et regeringsgrundlag på plads. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Læs flere nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler