Reklame:

Toyota er kørt ind i seriøse problemer – nu skrider chefen

Det japanske bilmærke satsede for tre år siden stort og flot på software til biler. Siden er der ikke sket noget.

Det har kostet Toyota mange penge. Givetvis milliarder af kroner. Men her – tre år efter japanerne satte sig for at udvikle software til biler – er der ikke rigtig sket noget.

Det skriver The Wall Street Journal.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Projektet Woven by Toyota er med Toyotas egne ord sat i verden for at bygge stærk software som vil være standarden i branchen.

Japanerne byggede endda en helt by op omkring projektet. Her ville man eksperimenterer med selvkørende teknologi, robotter og brintbiler. Der er bare ikke rigtig sket noget.

LÆS OGSÅ: FDM: “Danske bilister skal tvinges til at betale ny, ekstra afgift

Ifølge The Wall Street Journal er Toyota nu der, hvor man tidligt i 2025 vil kunne præsentere noget software fra projektet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

James Kuffner, der blev hentet ind til projektet, som Toyotas digitale chef har på grund af de mange vanskeligheder og skiftende mål fra Toyota-ledelsen valgt at forlade sin stilling. Det skriver Reuters.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?