Annonce:

To betjente anholdt for spritkørsel – kørte stive rundt i patruljevogne

Uafhængigt af hinanden blev to politibetjente anholdt og sigtet for spirituskørsel. Begge blev anholdt – men én forsøgte at tage flugten.

To amerikanske politibetjente er uafhængigt af hinanden blevet anholdt og sigtet for spirituskørsel. 42-årige Leopold Lewis blev anholdt efter, at han smadrede sin patruljevogn op bag i en parkerede bil.  Lewis valgte at flygte fra stedet men hans kolleger fandt senere frem til ham.

Det er også gået galt for 36-årige Doug Rutoskey. Med promiller i blodet påkørte han i sin patruljevogn en anden bilist. Betjenten valgte at køre fra stedet, og han blev først anholdt, da han senere påkørte noget materiale på en byggeplads.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fulde betjentene er desværre ikke noget ukendt fænomen på de amerikanske veje. Så sent som tidligere på måneden – helt præcist 16. november – blev betjent Peter Fekkes anholdt og sigtet for at have sat sig spritstiv bag rattet af sin privatbil. Fekkes blev umiddelbart efter hjemsendt uden løn.

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler