To betjente anholdt for spritkørsel – kørte stive rundt i patruljevogne

Foto: Max Fleischman

Uafhængigt af hinanden blev to politibetjente anholdt og sigtet for spirituskørsel. Begge blev anholdt – men én forsøgte at tage flugten.

To amerikanske politibetjente er uafhængigt af hinanden blevet anholdt og sigtet for spirituskørsel. 42-årige Leopold Lewis blev anholdt efter, at han smadrede sin patruljevogn op bag i en parkerede bil.  Lewis valgte at flygte fra stedet men hans kolleger fandt senere frem til ham.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Det er også gået galt for 36-årige Doug Rutoskey. Med promiller i blodet påkørte han i sin patruljevogn en anden bilist. Betjenten valgte at køre fra stedet, og han blev først anholdt, da han senere påkørte noget materiale på en byggeplads.

Fulde betjentene er desværre ikke noget ukendt fænomen på de amerikanske veje. Så sent som tidligere på måneden – helt præcist 16. november – blev betjent Peter Fekkes anholdt og sigtet for at have sat sig spritstiv bag rattet af sin privatbil. Fekkes blev umiddelbart efter hjemsendt uden løn.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk