Annonce:

Tidligere Top Gear-vært er ikke i tvivl: “Du kan også falde af en stige”

Udmeldingen kommer efter, at det er kommet frem, at BBC har indgået et forlig til flere millioner kroner med Top Gear-værten Freddie Flintoff.

Besøg vores annoncør:

BBC er ikke færdige med Top Gear. I hvert fald ikke endnu. I sidste uge afviste TV-stationen, at man har taget beslutningen om at lukke programmet.

Det er der ellers nogen, som synes, BBC burde, efter værten Freddie Flintoff i forbindelse med netop nogle Top Gear-optagelser kom til slemt til skade i december sidste år.

Og nu blander den tidligere Top Gear-vært Richard Hammond, der delte programmet med Jeremy Clarkson og James May, i debatten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Han synes, det hele har taget en forkert drejning. Det er ikke programmet i sig selv der er farligt. Ulykker skyldes uheldige omstændigheder, siger Hammond.

LÆS OGSÅ: Pers bil var ‘døden nær’ – Peugeot i Danmark nægter at hjælpe

Den tidligere Top Gear-vært bør da også vide en ting eller to om at køre galt under TV-optagelser. Tilbage i 2006 kørte han galt med 373 km/t i en dragster.

På nærmest mirakuløs vis overlevede Hammond med tilnavnet Hamster ulykken og vendte tilbage til programmet året efter. Alt sammen under store klapsalver fra medværter og publikum i studiet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Jeg tror, at alle, der laver TV, oplever, at det nogle gange går galt. Du er nødt til at afbøde det, så godt du kan. Og så ellers håbe (på det bedste, red.).

– Der er et element af fare i hvad som helst. Du kan også falde ned af en stige, siger Richard Hammond ifølge The Sun.

Tidligere i oktober kom det frem, at BBC har indgået et forlig med Freddie Flintoff. Et forlig, der betyder, at den tidligere professionelle cricketspiller skal have millioner af kroner i erstatning. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

 

 

 

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler