Reklame:

Tesla undersøges igen – “Bilister mister helt kontrollen med deres biler”

De amerikanske myndigheder skal igen gå Teslas efter i sømmene. Denne gang gælder det adskillige Model 3 og Model Y.

Tesla er endnu engang genstand for de amerikanske myndigheders interesse. Og det ikke for noget godt.

Teslas Model Y og Model 3-biler fra i år skal nemlig undersøges, efter at flere ejere har klaget over at have mistet kontrollen med bilerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Forbes.

Helt konkret har The National Highway Traffic Safety, der hører under det amerikanske justitsministerium, modtaget 12 klager fra Tesla-ejere over løbske Teslaer.

LÆS OGSÅ: Medie: Mercedes har ombestemt sig – “C63 og E63 AMG får V8-motor igen”

Af dem fortæller fem, at de helt mistede kontrollen med deres biler. Heraf kørte én galt og torpederede et træ. De tekniske undersøgelser, The National Highway Traffic Safety nu skal i gang med, kan tvinge Tesla til at tilbagekalde biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det vil i så fald ikke være første gang, at Tesla får den besked. Desuden er det ikke ligefrem prangende med antallet af fejl på Teslas biler.

Den årlige rapport fra forbruger-analysefirmaet J.D Power afslører, at Teslaer på det amerikanske marked er det mærke med næstflest fejl. Faktisk kan det amerikanske mærke kun se sig overgået af ét kinesisk mærke. Læs mere her.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?