Annonce:

Tesla taber test for første gang nogensinde

For første gang nogensinde har Tesla tabt det uofficielle svenske ‘elbilmesterskab – SECC. Bilen fra Elon Musk og Co. blev slået af nogle kinesere.

Besøg vores annoncør:

For første gang nogensinde siden ‘det svenske elbilmesterskab’ blev en realitet i 2020, er det ikke en Tesla som har vundet.

Den ‘ære’ – om man vil – tilfalder i år i stedet en kinesisk Nio ET5, der blev kørt af Edvin Jacobsson og Peter Kiel Andersson.

Med tiden 18 timer og 5 minutter lykkedes det makkerparret at slå sidste års rekord med seks minutter. Jacobsson og Andersson skal deres præstation tilskrives Nioens evne til at skifte batteri og ikke bare lynlade undervejs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser løbsarrangøren på sin hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Salget styrtdykker – tankstationer fjerner særlig benzin

Først på tredjepladsen trillede en Tesla Model 3 Long Range fra 2020 ind over målstregen. Den blev kørt af Niklas Zetterling med en tid på 18 timer og 31 minutter.

Imellem de to biler kilede en Polestar 2 sig ind med en tid på 18 timer og 23 minutter. Det uofficielle svenske ‘elbilmesterskab’ går i alt sin enkelthed ud på at køre langt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Meget langt faktisk. Deltagerne skal nå fra Ystad til Haparanda hurtigst muligt. En hurtig Google-søgning vil fortælle dig, at det er en tur på 1.626 kilometer. Og at den tager mindst 18 timer og 31 minutter i en bil. Men det kan altså gøres hurtigere.

Til sammenligning tager det 42 timer og 55 minutter at køre tværs over USA i en Tesla Model S i den langt mere berømte Cannonball Run Challenge.

En tur på 4.677 kilometer fra New York til Redondo Beach nær Los Angeles.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler