Annonce:

Tesla lukker tysk fabrik efter brandattentat

Tirsdag morgen blev Teslas fabrik i udkanten af Berlin udsat for et brandattentat. Ifølge medier menes miljøaktivister at stå bag.

Besøg vores annoncør:

En talskvinde for Tesla i Tyskland har tirsdag formiddag oplyst, at produktionen er indstillet, og samtlige medarbejdere er evakueret fra området.

Det sker på grund af et strømnedbrud på fabrikken, som formodentlig skyldes et attentat rettet mod netop Tesla i Tyskland.

Det skriver Automobilwoche.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Brandvæsenet blev kaldt ud til fabrikken kl. 05.15 i morges. Det har dog også været nødvendigt at tilkalde ammunitionsrydningstjenesten, da der i nærheden af fabrikken blev fundet et skilt med teksten ‘ammunition begravet her’.

LÆS OGSÅ: Partier forlanger ulovligt forbud mod danske biler næste år

Ifølge Tesla kommer produktionen ikke i gang igen lige med det samme. Politiet vil dog foreløbig ikke kommentere på en mulig sammenhæng mellem attentatet og en gruppe miljøaktivister, som i disse dage er på nakken af Tesla i Tyskland.

For få dage siden kom det frem, at aktivisterne har besat en skov i nærheden af fabrikken. Aktivisterne, der er imod en udvidelse af Tesla-fabrikken, frygter, at skoven bliver fældet netop på grund af udvidelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tesla har da også ganske rigtig store udvidelsesplaner i Tyskland. Lige nu kan fabrikken bygge 500.000 biler om året. Det tal vil Tesla gerne vil kunne fordoble. Men det kræver bl.a. mere plads.

Planerne møder dog ikke kun modstand fra aktivisterne. Også blandt lokalbefolkningen er der modstand at spore. Blandt andet fordi man frygter for spildevandet fra fabrikken. Læs mere om det her.

Læs flere nyheder fra og om Tesla her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler