Annonce:

VIDEO: Tesla-ejer: Sådan løber min bil ALDRIG tør for strøm

En Tesla-ejer mener at have knækket koden bag rækkevidde angst. Hans bil løber nemlig aldrig tør for strøm, siger han.

Besøg vores annoncør:

Enhver elbil-ejers mareridt er at løbe tør for strøm. For det sker selvfølgelig altid de mest ubelejlige steder. Men ikke for denne Tesla-ejer.

Canadieren Sean Callaghan, der er bedre kendt under sit Youtube-alias ItsYeBoi, mener nemlig således at have fundet løsningen på elbil-ejerens største problem, rækkeviddeangsten.

Bevares, det har da kostet ham lidt. 2.500 canadiske dollar for at være helt præcis. I danske kroner svarer det til små 13.000 kr. Men for den slags penge har han fået et gigantisk solcellle-panel. Af alle steder på den kinesiske handelsplatform Wish.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og ja, det trækker han så rundt med efter sin Tesla Model 3. Det er ikke verdens mest elegante løsning. Langt fra faktisk. Og Sean Callaghan indrømmer da også, at opladning på farten lidt ironisk går langsomt. Men det virker.

LÆS OGSÅ: Rasende naboer sagsøger dansk racerløb – “Det larmede”

Om det så er en idé Elon Musk og Co. tager op, er en helt anden snak. På den anden side har Tesla jo allerede sagt, at de vil bygge den bindegale Cybertruck.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler