Rasende naboer sagsøger dansk racerløb – “Det larmede”

Der bliver ikke noget Classic Race i Aarhus næste år. Organisationen bag har ikke noget valg, lyder det fra direktøren.
Foto: Classic Race PR

Organisationen bag racerløbet gik konkurs sidste år – alligevel er en række naboer stadig rasende. 

Halvanden million danske kroner. Det er, hvad syv grundejere i Aarhus mener, de har ret til i erstatning. Altså fordi der har været kørt klassisk racerløb i den indre del af byen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglægger 18-åriges McLaren – “Jamen, jeg har lige købt den!”

Beboerne mener, at de er i deres gode ret til at modtage erstatning, fordi de i en række år har været udsat for ‘larm’ i forbindelse med det nu lukkede Classic Race i byen. Det skriver JP Aarhus.

Af samme grund hiver beboerne Aarhus kommune i retten. Beboerne mener, at kommunen ved at tillade løbet i Aarhus har brudt Den Europæiske Menneskerettighedskonventions artikel 8, som fastsætter, at enhver har ret til privatliv.

Reklameblok:– Kravet skyldes ulemper vedrørende den naboretlige tålegrænse, fordi vi er påført mange gener og ulemper på grund af løbet, siger Peter Blenstrup Nielsen til avisen.

Aarhus Kommunes advokat Jacob Holberg bekræfter over for JP Aarhus, at sagen er begyndt. Men ønsker ellers ikke at kommentere sagen yderligere.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk