Tæskestiv bilist stoppet på motorvej med stjålet traktor og nummerplader

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Natten til fredag stoppede politiet en bilist på Sydmotorvejen. Det viste sig at være en rigtig god idé.

Natten til fredag befandt en 35-årig mand fra Gørlev sig et sted, hvor han absolut ikke skulle være. En patrulje fra Sydsjællands- og Lolland-Falster Politi fik ham heldigvis stoppet på rastepladsen ved ved Tappernøje på Sydmotorvejen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

For ikke bare var manden stangvissen. Som frakendt må han uanset hvad slet ikke køre bil. Men det ikke-eksisterende kørekort og promillen viste sig hurtigt kun at være ét af mandens mange problemer.

For på ladet af den varebil, den 35-årige kørte rundt i, stod en stjålet traktor udstyret stjålne nummerplader. Inden i bilen fandt politiet desuden flere nummerplader. Blandt andet fra en udenlandske indregisteret bil som forinden var blevet meldt stjålet i Karlslunde.

Mandens dumheder gik dog ikke kun ud over ham selv. Ejeren af varevognen fik også besked på, at man ikke må overlade en bil til en person uden førerret. Det koster 2.500 kr.

Reklameblok:Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk