Sur bilist kaldte betjent ‘en idiot’ – så blev det en dyr køretur

Arkivfoto: presse-fotos.dk

Mandag aften kørte en 30-årig mand over for rødt, mens politiet så på. Det udviklede sig dog til mer end et klip og bøde.

At køre over for rødt udløser en bøde og et klip i kørekort. Det skete også for en 30-årig mand, da han mandag aften blev stoppet for netop den færdselsforseelse i Korsør.

Det hjalp heller ikke, at manden nægtede at vise sit kørekort, som han i øvrigt havde glemt, og talte i håndholdt mobil. Det sidste udløste endnu et klip.

Reklameblok:LÆS OGSÅ: PAS PÅ! Nu koster det næsten 10.000 kr. at tale i håndholdt mobil

Alligevel kunne bilisten ikke holde sin mening om ordensmagtens repræsentant tilbage. Hvilket endte med at koste ham endnu en bøde. Betjenten fik nemlig at vide, at hun var ‘en idiot’.

Og så måtte manden blive holdene lidt længere. Alene det sidste forhold koster en bøde på 1.500 kr. Det samme gør det at tale i håndholdt mobil. At glemme kørekortet koster 1.000 kr. og at blæse over for rødt løber op i 2.000 kr.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk