Annonce:

Sur bilist kaldte betjent ‘en idiot’ – så blev det en dyr køretur

Mandag aften kørte en 30-årig mand over for rødt, mens politiet så på. Det udviklede sig dog til mer end et klip og bøde.

At køre over for rødt udløser en bøde og et klip i kørekort. Det skete også for en 30-årig mand, da han mandag aften blev stoppet for netop den færdselsforseelse i Korsør.

Det hjalp heller ikke, at manden nægtede at vise sit kørekort, som han i øvrigt havde glemt, og talte i håndholdt mobil. Det sidste udløste endnu et klip.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: PAS PÅ! Nu koster det næsten 10.000 kr. at tale i håndholdt mobil

Alligevel kunne bilisten ikke holde sin mening om ordensmagtens repræsentant tilbage. Hvilket endte med at koste ham endnu en bøde. Betjenten fik nemlig at vide, at hun var ‘en idiot’.

Og så måtte manden blive holdene lidt længere. Alene det sidste forhold koster en bøde på 1.500 kr. Det samme gør det at tale i håndholdt mobil. At glemme kørekortet koster 1.000 kr. og at blæse over for rødt løber op i 2.000 kr.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler