Reklame:

Stjal guldtoilet til 40 mio. kr i Golf R for 4 år siden – nu er de anholdt

Et toilet til mere end 40 millioner forsvandt i en Golf R for fire år siden. Nu er fire mænd anholdt.

For 4 år siden forsvandt et gyldent toilet til en værdi af mere end 40 millioner kr. i en blå Volkswagen Golf R med engelske nummerplader.

Lige siden har britisk politi ledt efter tyvene, og nu har man kunnet anholde fire mænd. Alle er de sigtet for tyveriet den oktobernat i 2019.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver britiske avis The Guardian.

Det 103 kilo tunge toilet, der går under navnet “America”, er lavet af guld. Det forsvandt, da det stod udstillet på Blenheim Palace.

LÆS OGSÅ: Medie: Mindst én Haas-kører er på vej væk

Her nåede toilettet kun at stå i to dage, før det blev stjålet. I den tid var det faktisk funktionelt. I hvert fald måtte hver gæst bruge det.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Man skulle dog kunne gøre sig færdig på maksimalt tre minutter, fortalte kunsteren bag projektet Maurizio Cattelan.

Efter tyveriet blev der udloddet en dusør på 840.000 kr. til den, der kunne komme med oplysninger, som førte til en opklaring af sagen.

Om dusøren er indløst, er der i der foreløbig ingen meldinger om. Det fremgår heller ikke, hvordan politiet har fundet frem til de fire mænd, som nu er sigtet i sagen.

Reklameblok:


Hvad der siden er blevet af den hurtige Volkswagen er også et mysterie. Apropos Golf er det nu sikkert, at vi aldrig ser en ny Golf R igen. I hvert fald ikke som vi kender den. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?