Reklame:

Spritbilist bragede ind i modkørende – slipper med VILDT lille bøde

I retten har en 53-årig mand mere end fået halveret den bøde, han ellers stod til for en spritulykke.

En 53-årig spritbilist sparede 13.000 kr., da byretten i Svendborg for nylig så på hans sag. Tilbage i 2020 kørte manden frontalt ind i en anden bil, mens han havde promiller i blodet. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Men fordi sagen har været så længe undervejs i retssystemet, får den i dag 53-årig mand mere end halveret bødestraffen på 21.000 kr., han ellers stod til. Blot 8.000 kr. skal manden af med.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Kørekortet ryger
At manden har måttet vente næsten tre et halvt år på sin dom, ændrer ikke på at han mister kørekortet. Det skyldes, at han allerede havde mistet førerretten betinget i forbindelse med en anden sprit-sag.

Men på grund af corona-pandemien havde manden ikke haft mulighed for at bestå en ny teori- og køreprøve. Derfor kørte han faktisk rundt uden kørekort, da han i 2020 ramte en anden bilist.

Af samme grund må manden de næste 3 år og seks måneder ikke køre bil. Ligesom han skal udføre 30 timers samfundstjeneste.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?