Sportscar Event på Sjællandsringen: Nu med surprise-gæst

Den danske racerpige Michelle Gatting var en af kørerne, da Sportscar Event i går kørte for første gang i år. Der blev kørt i alt 750.000 kr. ind til hjælpearbejde.

Michelle Gatting, nogle kender hende også som Mrs. Le Mans, kom forbi som hemmelig gæst til Sportscar Event i går søndag, da velgørenheds-arrangementet kørte for første gang i år. Gatting, der debuterer i 24-timersløbet Le Mans næste måned, kørte en række omgange i en lysegul Porsche.

”Den er skæg at køre; man skal jo virkelig arbejde med den,” jublede Michelle efter turen. Rygtet gik, at hun kørte med stiletter; men det er nu næppe rigtigt.

Reklameblok:Sportscar Events idé er jo, at en kreds af mænd – og i går altså plus Michelle – giver ture i deres sportsvogne, hvor pengene, der køres ind, doneres til hjælpearbejde blandt kræftramte børn; først og fremmest drenge og piger i Børnecancerfonden.

I går kørte eventen godt og vel 750.000 kr. ind. ”Det er søreme et flot resultat,” konstaterede eventchef Morten Dons, da uret passerede 16, og sidste omgang var kørt. ”Jeg sammenligner det jo med sidste år, da vi kørte alt i alt 900.000 kr., ind – men i år var vejret ikke rigtig med os; derfor glæder det mig, at vi alligevel kunne ramme trekvart million kroner.”

Sportscar Event kører næste gang den kommende weekend på FDM Jyllandsringen nær Silkeborg.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Læs mere på www.sportscarevent.dk

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk