Reklame:

Sebastian Vettel om Formel 1-comeback: “Vi får se – jeg har nogle idéer”

Den firedobbelte verdensmester afslører nu, at han er dialog om et Formel 1-comeback.

Lige siden han hoppede ud af sin Aston Martin-racer efter 2022-sæsonen, har der været spekuleret i, om Sebastian Vettel ville vende tilbage til Formel 1.

Fernando Alonso, der overtog Sebastian Vettels sæde, er slet ikke i tvivl. Tyskeren vender tilbage til Formel 1-feltet. Og nu løfter den firedobbelte verdensmester selv lidt af sløret.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi får se, men jeg har nogle idéer. Jeg har været i Monaco tidligere i år. Jeg havde et godt møde med Stefano (Domenicali, F1-præsident, red.), sagde han til PlanetF1.

Ifølge GPFans.com har Sebastian Vettel endnu ikke fået et konkret tilbud at tænke over. Det ændrer dog ikke på, at muligheden er der.

LÆS OGSÅ: Her smører sure typer p-skilt ind i lort – “Nogen synes helt tydeligt, parkering skal være forbudt”

Selv siger tyskeren dog, at én ting er vigtig for ham. Skal han vende tilbage, skal det nemlig være ‘i den rigtige rolle’. Hvad end det så betyder. Det ved han nok bedst selv.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?