Reklame:

SE VIDEOEN: Så vildt var Danmarks største bilshow

Vi lovede en fartfyldt fest til Auto Show 2023 – den var driftkørerne heldigvis helt med på. Det samme var en helt bestemt rally-verdensmester. 

Auto Show blev den fest, vi havde lovet. Og det har vi mange – både gæster og frivillige – at takke for.

Men ude på banen – i Sailun Live Arena – gav gjorde både drift-kørerne og en helt bestemt verdensberømt rallystjerne også deres for at bidrage til festen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Den levende rallylegende Petter Solberg var alt end bleg for at hilse på publikum, der fyldte samtlige tribuner helt ud, når der i løbet af weekenden var køreshow ved Odense Congress Center.

Med Steve ‘Baggsy’ Biagioni bag rattet hoppede den glade nordmand ud af sin sele i den vanvittige Nissan GT-R med mere end 1.000 hestekræfter for at hilse på det fremmødte publikum.

LÆS OGSÅ: Mercedes-chef afliver rygte: “C 63 AMG får aldrig mere end 4 cylindre igen”

Savner du allerede Auto Show, kan du godt begynde at glæde dig. For datoen for 2024-udgaven af Danmarks største bilshow er allerede på plads. Du kan godt skrive weekenden d. 17.-18. august i kalenderen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?