Annonce:

SE VIDEOEN: Så vildt var Danmarks største bilshow

Vi lovede en fartfyldt fest til Auto Show 2023 – den var driftkørerne heldigvis helt med på. Det samme var en helt bestemt rally-verdensmester. 

Besøg vores annoncør:

Auto Show blev den fest, vi havde lovet. Og det har vi mange – både gæster og frivillige – at takke for.

Men ude på banen – i Sailun Live Arena – gav gjorde både drift-kørerne og en helt bestemt verdensberømt rallystjerne også deres for at bidrage til festen.

Den levende rallylegende Petter Solberg var alt end bleg for at hilse på publikum, der fyldte samtlige tribuner helt ud, når der i løbet af weekenden var køreshow ved Odense Congress Center.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Med Steve ‘Baggsy’ Biagioni bag rattet hoppede den glade nordmand ud af sin sele i den vanvittige Nissan GT-R med mere end 1.000 hestekræfter for at hilse på det fremmødte publikum.

LÆS OGSÅ: Mercedes-chef afliver rygte: “C 63 AMG får aldrig mere end 4 cylindre igen”

Savner du allerede Auto Show, kan du godt begynde at glæde dig. For datoen for 2024-udgaven af Danmarks største bilshow er allerede på plads. Du kan godt skrive weekenden d. 17.-18. august i kalenderen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler