Reklame:

SE LISTEN: Her kører Danmarks værste bilister rundt

Hvis man gør det op i forsikringsskader, stikker især én region ud fra de andre. Og det er faktisk andet år i træk.

At få en skade på bilen er aldrig rart. Og gør man trafikken op i skader, viser en ny undersøgelse, som Samlino står bag, hvor de Danmarks værste bilister køre rundt henne. Og det er skidt læsning for nordjyderne.

For andet år i træk afslører antallet af bilskader nemlig, at bilisterne i region Region Nordjylland laver flest skrammer og buler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Desuden viser tallene, at Region Hovedstaden ikke længere er det område med færrest skader. Sidste år havde hovedstaden færreste skader i landet. Men tæt trafik, trange veje og små parkeringspladser er københavnerne blevet overhalet af bilisterne på Bornholm, Fyn og øerne, når det kommer til at holde bilerne fri for skader.

Undersøgelsen er baseret på 374.115 opslag, hvor sammenligningsportalens brugere har oplyst deres skadeshistorik.

– Tidligere rapporter fra Vejdirektoratet har vist, at Nordjylland topper listen for trafikulykker. Der er en langt højere andel af personskadeulykker i Nordjylland i forhold til resten af landet.

– Sammenholdt med vores data vidner antallet af trafikulykker og bilskader, om at trafiksikkerheden skal forbedres markant, siger Mads Bukholt, ansvarlig for forsikring i Samlino.dk i en pressemeddelse.

Reklameblok:
HER KØRER DE BEDSTE OG VÆRSTE BILISTER I DANMARK
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?