Sådan forvandles en E34 5-serie sedan til en compact på 2 sekunder

drifters-e34-5er-compact

Du skal bare miste kontrollen i et drift.. og bang!


BMW har kun lavet compact-modeller ud af deres 3-serier. Men hvis du nu brændende ønsker dig et 5-serie-look, men ikke har brugt for den ekstra plads, så byg bilen om til drift og vent.

Så får den gamle 5’er nemlig hurtigt det kompakte look, som det skete for en estisk drifter.

Han havde godt med vinkel og fart på ind i et sving, men mister bagenden som spinder rundt. Bilen når dog ikke at stå stille mere end et par sekunder, før en nyere 3-serie, E90, brager direkte ind i røven på den hvide 90’er-sedan.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Uheldet korter E34 betragetligt op. Faktisk så meget at hele det udvendige bagagerum bankes af, som var det lavet af pap og ikke jern.

Føreren i E34’eren pådrog sig mindre skader under uheldet, heldigvis var redningspersonel hurtigt fremme. Begge indvolderede kørere gav dog hinanden et kram i stedet for indebrændthed – se, det er sportsmanship!

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og bilen? Ja, den bærer hashtaget “#surematu” – hvilket skulle betyde noget i retningen af, at den aldrig dør. Om den kører videre i den noget forkortede tilstand melder videoen dog ikke noget om.

SE VIDEOEN HERUNDER
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/robyworksmedia/videos/1449478621783957/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk