Annonce:

Sådan forvandles en E34 5-serie sedan til en compact på 2 sekunder

drifters-e34-5er-compact

Du skal bare miste kontrollen i et drift.. og bang!

BMW har kun lavet compact-modeller ud af deres 3-serier. Men hvis du nu brændende ønsker dig et 5-serie-look, men ikke har brugt for den ekstra plads, så byg bilen om til drift og vent.

Så får den gamle 5’er nemlig hurtigt det kompakte look, som det skete for en estisk drifter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Han havde godt med vinkel og fart på ind i et sving, men mister bagenden som spinder rundt. Bilen når dog ikke at stå stille mere end et par sekunder, før en nyere 3-serie, E90, brager direkte ind i røven på den hvide 90’er-sedan.

Uheldet korter E34 betragetligt op. Faktisk så meget at hele det udvendige bagagerum bankes af, som var det lavet af pap og ikke jern.

Føreren i E34’eren pådrog sig mindre skader under uheldet, heldigvis var redningspersonel hurtigt fremme. Begge indvolderede kørere gav dog hinanden et kram i stedet for indebrændthed – se, det er sportsmanship!

Og bilen? Ja, den bærer hashtaget “#surematu” – hvilket skulle betyde noget i retningen af, at den aldrig dør. Om den kører videre i den noget forkortede tilstand melder videoen dog ikke noget om.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

SE VIDEOEN HERUNDER
[fbvideo link=”https://www.facebook.com/robyworksmedia/videos/1449478621783957/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler